Ryhmäliikunta sopii kaikille kuntoilijoille

Oletpa vasta aloitteleva liikkuja tai jo pitempään treenannut – ryhmäliikunta antaa hyvän mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ja oppia uutta. Se antaa myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää kestävyyskuntoasi, vahvistaa lihaksiasi ja parantaa liikkuvuuttasi.

Meiltä löydät eri ryhmäliikuntatunteja aina Les Mills -tunneista spinningiin sekä perinteisimmistä jumpista uusiin lajeihin. Liikunnan voit aloittaa koska vain. Tarjoamme ryhmäliikuntatunteja kaikilla tasoilla, aloittelijoille ja edistyneemmille. Liikunta tapahtuu aina koulutetun ohjaajan valvonnassa, joka huomioi aina ryhmän tason ja toiveet tunnin suhteen.

Meiltä löydät 3 laadukasta jumppasalia, jotka ovat varustettu mm. värivaloilla ja ohjaajan korokkeilla. Täydellinen tunnelma ja näkyvyys ohjaajaan takaavat tunnin onnistumisen! Jumppiin voi varata halutessa paikan etukäteen.

 

Nyt voit osallistua ryhmäliikuntatunneillemme myös kotona!

Tunnit pyörivät normaalin ryhmäliikuntalukujärjestyksemme mukaisesti, Puls VIP- ja Jumppajäsenenä saat sähköpostitse ohjeet osallistuaksesi.

Oletko jäsen, mutta et ole saanut meiltä viestiä? Ota yhteyttä vastaanottoomme tai sähköpostitse puls(at)puls.fi, niin hoidetaan asia kuntoon!

Tuntikalenteri

Katso ohjatut ryhmäliikuntatuntimme.

Tunnit pidetään vähintään kolmelle osallistujalle. Mikäli osallistujia ei ole riittävästi, tuntia sekä online-tuntia ei pidetä.

Online-tunteihin tuntikalenterista.

Valitse tunti jolle haluat osallistua, linkki löytyy tunnin tiedoista.

VIP- ja Jumppajäsenenä saat vaihtuvan salasanan sähköpostiisi.