Tule kokeilemaan Pulsia!

Haluaisitko tulla kokeilemaan Porin energisintä kuntokeskusta? Nappaa treenikamat kassiin ja tule vastaanoton aukioloaikana paikan päälle kokeilemaan kuntosalia tai varaa paikkasi haluamallesi ryhmäliikuntatunnille vastaanotosta puh. 02-6326611. Ensimmäinen tutustumiskerta on aina maksuton! Lue tästä asikkaidemme huikeat muutostarinat!

Vastaanoton aukiolo:

Ma – To: 16:00-19:00

Tervetuloa!

Meillä ei ole aloitusmaksua eikä piilokuluja. Maksat vain kuukausimaksun, joka määräytyy jäsenyytesi muodon (Kuntosali-, Jumppa- tai VIP-jäsenyys) ja pituuden mukaan (3-24kk). Kuukausimaksu lähtee kätevästi tililtäsi aina kuun 1. tai 15. päivä. Katso kaikki jäsenyysvaihtoehtomme täältä: https://puls.fi/hinnasto/

Jokaiseen kuntosalijäsenyyteemme kuuluu veloituksetta InBody-kehonkoostumusmittaus sekä tavoite asettelu pt:n kanssa.

Uutena jäsenenä saat myös henkilökohtaisen kuntosaliohjelman -20% hintaan sekä sen läpikäynnin personal trainerin kanssa. Saat kuntosaliohjelman myös kirjallisena. Kuntosaliohjelma laaditaan toiveidesi perusteella ja se voi olla esimerkiksi:

• Kiinteytymiseen tähtäävä saliohjelma

• Laihduttamiseen tähtäävä saliohjelma

• Lihaskasvuun tähtäävä saliohjelma

Yhteinen 60 minuutin aikanne menee näin: ensin personal trainer kyselee ja kartoittaa toiveesi ja tavoitteesi sekä mahdolliset rajoitteet ja vammat, jonka jälkeen siirrytte kuntosalin puolelle tekemään ohjelmasi yhdessä läpi. Ohjeet kirjoitetaan puhtaaksi ja saat ne seuraavasta päivästä lähtien vastaanotostamme. Jos haluat lisäksi kehonkoostumusmittauksen, varataan aikaa 15 min enempi. Muista siis mainita mittauksesta ajan varaamisen yhteydessä.

Ota kaikki irti salitreenamisesta tehokkaalla ja turvallisella ohjelmalla!

Palvelut

Personal Training

Edulliset ja laadukkaat Personal Trainer -palvelut.

Haluatko elämäsi kuntoon?

Klikkaa ja lue lisää 10 viikon paketistamme.

Puls Fysio

Ammattitaitoista fysioterapiaa ja hierontaa.

Solarium

Upea rusketus, ympäri vuoden!