Skip to main content

UUTTA: 30 MIN PT-TREENI!

UUTTA: 30 MIN PT-TREENI!

20 lokakuun, 2017 – 14:25

Nyt voit ottaa suosittuja Personal trainer -tunteja myös 30 min pituisina! Lyhyempi aika soveltuu erityisesti silloin, kun haluat vain tarkistaa muutaman liikkeen tekniikan, oppia esimerkiksi kyykkäämään tai vaikkapa jutella ruokavaliostasi. Säästät myös selvää rahaa eli:

  • 60 min PT-treeni jäsenille: 45e (ei-jäsenille 65€)
  • 30 min PT-treeni jäsenille: 25e (ei-jäsenille 35e)

Tunnin sisällön päätätät itse, mutta räätälöimme valmiiksi 3 erilaista pakettia antamaan ideoita valintaan:

PARHAAT PAKARALIIKKEET:
Käymme treenaten läpi parhaita pakaraliikettä. Opettelemme aktivoimaan pakaraa sekä treenaamaan sitä eri kulmista. TAKUU-TUNTUMA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!  Tunnin voi varata Paulalle tai Janille.

KYYKKY JA MAASTAVETO TUTUKSI:
Haluatko oppia kyykkäämään ja maastavetämään tehokkaasti ja turvallisesti? Ota nämä kuningasliikkeet haltuun ja vie treenisi ihan uudelle tasolle! Tunnin voi varata Janille tai Paulalle.

LOIKKATREENIN SALAT:
Räjähtävyyttä, kimmoisuutta, ketteryyttä ja sivutuotteena upeat reidet ja pakarat? Kyllä kiitos! Tunnin aikana käydään läpi erilaisia loikkia niin pitkällä suoralla, paikallaan kuin erilaisia boxeja käyttäen. Tämä tunti kannattaa varata ehdottomasti loikkamestari Janille.

Personal trainer -tunnit toimivat Pulsilla niin, että tulet lämmittelemään itsenäisesti ennen sovittua aikaa – näin koko tunnin saa käyttää tehokaaseen treeniin sekä tekniikoiden opetteluun. Tunnin sisältö on juuri sitä mitä sinä/te haluatte; kovaa salitreeniä, rauhallisempaa tekniikoiden opettelua tiettyihin liikkeisiin tai vaikkapa ravintoneuvontaa – valinta on sinun!

Sitten ei muuta kun lähdetään treenaamaan! Ota yhteyttä suoraan joko paula.lujala@puls.fi tai jani.koski@puls.fi ja varataan sopiva aika yhdessä. Voit myös varata ajan vastaanotostamme (p. 02-6326611).

Iloiselle mielellä tervetuloa treenaamaan oman personal trainerin kanssa!