Skip to main content

PULSIN JÄSENPIKKUJOULUT!

PULSIN JÄSENPIKKUJOULUT!

15 lokakuun, 2019 – 16:00

Tip tap tip tap.. 

Taas mennään kohti joulukuuta ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa: PULSIN LEGENDAARISET JÄSENPIKKUJOULUT TULEVAT TAAS!

Vietämme viime pikkujoulujen tavoin juhlia uudistuneessa kylpylähotelli Yyterissä. Pikkujoulut ovat tällä kertaa torstaina 5.12. eli itsenäisyyspäivän aattona. Juhlimme ja seurustelemme tuttuun tapaan omalla PULS-porukalla meille erikseen varatuissa tiloissa. Tilaisuuden alkuun nautimme runsaan ja maittavan buffet-ruokailun ja illan päättää The Slow gang big bandin keikka. Luvassa on myös stand upia ja mentalisti-show. Näitä juhlia et halua missata!

Bussikuljetukset Yyteriin lähtevät Pulsilta klo 16.30 ja pysähtyvät myös keskustassa klo 16.40. Juhlien jälkeen on bussikuljetukset Poriin (ensimmäinen bussi lähtee klo 00.30 ja toinen klo 01.30). Bussit pysähtyvät keskustassa ja sekä Pulsilla.

Puls-Pikkujoulujen omavastuuosuus on 20e/hlö ja siihen kuuluu:
• Bussikuljetukset
• Pulsin yksityinen tila, jossa ruokailu seisovasta pöydästä heti tilaisuuden alkuun
• Edellä mainitut ohjelmat
• Alkumaljat ja ruokaviini
• 2 drinkkilippua

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 22.11 klo 17.00 ja mukaan mahtuu 100 nopeinta, toimi siis heti! Vaatimuksina ovat vähintään 18 vuoden ikä sekä Pulsin jäsenyys. Omavastuuosuus (20e) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotossamme.

UUTTA: Voit myös ilmoittautua pikkujouluihin Pulsin verkkokaupassa vaikka heti! Linkki: https://oma.enkora.fi/puls/reservations2/reservations/shop/2/2/-
Verkkokaupassa maksat kätevästi omavastuuosuuden eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen vastaanottoomme, saamme tiedon osallistumisestasi verkkokaupan kautta.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova ja omavastuumaksua ei palauteta, jos estytkin osallistumasta (sen voi toki siirtää jollekin toiselle jäsenellemme).

Mukana juhlimassa tietysti myös Pulsin henkilökunta ja toivottavasti myös SINÄ.