Skip to main content

TÄRKEÄÄ INFOA: uusimme asiakasjärjestelmämme

TÄRKEÄÄ INFOA: uusimme asiakasjärjestelmämme

30 syyskuun, 2019 – 12:57

Tärkeää infoa asiakkaillemme Puls Centeriltä!

Keskuksellamme puhaltavat uudet raikkaat tuulet ja tämän myötä uusimmekin koko asiakas- ja kulunvalvontajärjestelmämme. Uusi järjestelmä mahdollistaa paljon käteviä asioita, mm. täysin elektronisen kulkuavaimen, jolla voi tehdä myös ostoksia sekä verkkokaupan, josta voi ladata kuntoiluaikaa, PT-tunnin tai ostaa vaikkapa kertakäynnin Porissa vierailevalle ystävälle! Kerromme järjestelmän tuomasta muutoksesta tässä kirjeessä, joten luethan alla olevan tekstin huolellisesti läpi.

Avainkorttien uusiminen

Annamme jokaiselle asiakkaallemme uuteen järjestelmään sopivan kulkukortin. Korttien vaihto ei maksa sinulle mitään ja niiden vaihto koskee kaikkia asiakkaitamme (jäsenet, 10-kortit jne.).

Tule vaihtamaan nykyinen kulkukorttisi vastaanottoomme sinulle sopivana ajankohtana (alkaen maanantaina 30.9. klo 15.00). Vastaanotto palvelee ma-to klo15.00-19.30 ja pe klo 14.00-17.00. Toivottavasti pääset vaihtamaan korttisi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin lokakuun aikana.

Tulevaisuudessa tarvitset siis oman henkilökohtaisen kulkukortin päästäksesi sisälle. Jos alaovi on lukossa, mutta et ole vielä ehtinyt päivittää korttiasi uuteen, voit käyttää väliaikaista pin-koodia sisäänpääsyyn. Pin-koodin löydät verkkokaupastamme: https://oma.enkora.fi/puls/reservations2/(Linkki tämän sivun yläpakissa) Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi, jonka olet antanut meille vastaanottoon. Tilaa vain uusi salasana sähköpostiisi, jotta pääset kirjautumaan. Pin löytyy sitten kohdasta ”Omat tiedot”. HUOM! Älä luo uusia tunnuksia! Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit tilata sivulta.

Jäsenmaksu ja laskutusjakso

JATKAMME TOISTAISEKSI VANHALLA KUUKAUSILAKUTUKSELLA, KOSKA UUDESSA JÄRJESTELMÄSSÄ OLI LASKUTUKSEEN LIITTYVIÄ VIKOJA.

Mikäli olet muodostanut e-laskutuksen, jatkuu laskutus sinulla normaalisti mutta uusilla edellä mainituilla laskutusjaksoilla.  Osalle lasku lähtee vielä postitse, mutta tämän jälkeen voit muodostaa uuden e-laskusopimuksen laskussa olevien ohjeiden mukaan.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen

Uudesta järjestelmästä on myös helppo varata ja perua omia ryhmäliikuntatunteja.

Osoitteessa:
https://oma.enkora.fi/puls/reservations2/reservations/3/1/-/-/~date
pääset tekemään verkkokauppaosotoksia, varaamaan ryhmäliikuntatunteja, sekä tarkastelemaan omia tietoja.

Linkki löytyy  myös täältä  nettisivuiltamme ”tuntikalenteriin”-kohdasta. Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi, jonka olet antanut meille. Tilaa salasana sähköpostiisi.
HUOM! Älä luo uusia tunnuksia! Meille antamasi sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit tilata sivulta. Voit päivittää sähköpostisi vastaanottoomme.
 

Järjestelmä on meillekkin uusi, joten toivomme teiltä kärsivällisyyttä alkuun, jotta saamme kaiken pyörimään sulavasti! Takaamme, että kun mahdollisista alkukankeuksista päästään vauhtiin, niin tästä tulee huikea uudistus, joka tuo Pulsin kerralla nykyaikaan!
Järjestelmäuudistuksen myötä voimme tuoda teille paljon uutta ja mielenkiintoista sisältöä tulevaisuudessa. Olethan tarvittaessa yhteydessä myös vastaanottoomme. Mukavaa viikkoa ja hyviä treenejä kaikille!

Pysythän kuulolla ja Pulsilla nähdään!

t. Pulsin poppoo